Προφίλ

panagiotis-christopoulos-01Ονομάζομαι Παναγιώτης Χριστόπουλος, γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας.

Σπούδασα μηχανολόγος μηχανικός στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας και ομιλώ την Αγγλική γλώσσα. Είμαι ιδιοκτήτης ΤΑΧΙ στο Ναύπλιο και παρέχω υπηρεσίες Ταξί στην Αργολίδα με προμισθωμένα ραντεβού και απευθύνομαι σε εσάς που αναζητάτε ποιότητα, άνεση, συνέπεια και ασφάλεια στις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σας μετακινήσεις.

Η δραστηριότητά μου σαν επαγγελματίας οδηγός ταξί στο Ναύπλιο έχει σαν προτεραιότητα την ποιότητα της μετακίνησης των προσώπων που με επιλέγουν κάθε φορά για τους προορισμούς τους, πάντοτε με ασφάλεια και αξιοπιστία. Εξυπηρετώ με συνέπεια όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Διαδρομές από ή προς το Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Επίσης, διαδρομές που προτείνω σε δημοφιλή αξιοθέατα, τόσο εντός όσο και εκτός Αργολίδας, σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, ιστορικούς Ναούς και μοναστήρια.

Σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ακόμα και για τις ιδιαίτερες επιλογές σας σε διαδρομές ή προορισμούς που επιθυμείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και εγώ θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες για κόστη και διαθεσιμότητα.